top of page

Συμμετοχή του Πολιτιστικού Συλλόγου Πουλάτων στις εκδηλώσεις για την Ένωση των Επτανήσων με την Ελλά


Κορυφώθηκαν εχθές στο Αργοστόλι με τη μεγάλη στρατιωτική και μαθητική παρέλαση, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, οι εκδηλώσεις για την 152η επέτειο της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα.


Ωστόσο, με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Κεφαλονίτικων και Ιθακησιακών Σωματείων Αττικής, πραγματοποιήθηκαν σήμερα επετειακές εκδηλώσεις και στην Αθήνα, με τη συμμετοχή Επτανησιακών φορέων και Συλλόγων του λεκανοπεδίου και της διασποράς.


Οι εκδηλώσεις που ολοκληρώθηκαν πριν λίγα λεπτά, περιελάμβαναν Δοξολογία στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδος στην οδό Φιλελλήνων, μετάβαση στην Πλατεία Συντάγματος με τη συνοδεία της φιλαρμονικής του Δήμου Αθηναίων, κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και δεξίωση στο εστιατόριο "Παλιά Ιθάκη" στην Πλατεία Μητροπόλεως. Όπως πάντα δε, νέοι και νέες από όλα τα νησιά του Ιονίου με παραδοσιακές στολές και σημαίες έδωσαν το δικό τους, ξεχωριστό χρώμα.


Στις εκδηλώσεις συμμετείχε ενεργά και ο Εξωραϊστικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος του χωριού μας "Ο Άγιος Παντελεήμων" με διπλή μάλιστα εκπροσώπηση από τον Πρόεδρό του κ. Σπύρο Μαζαράκη και την Γενική Γραμματέα κα Μαρία Ζαχαράτου.


Η φωτογραφία είναι από τη σελίδα της Αδελφότητας Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά


Το poulatakefalonias.gr εύχεται σε όλους χρόνια πολλά και οι αγώνες των Ριζοσπαστών προγόνων μας για ελευθερία και δημοκρατία να οδηγούν πάντα τα βήματά μας.


Πηγή: www.poulatakefalonias.gr



Προτεινόμενα
Πρόσφατες Δημοσιεύσεις
Αρχείο
Ακολουθήστε μας
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon
bottom of page