top of page

Internet υψηλών ταχυτήτων σύντομα στα Πουλάτα


Με πρόσφατη απόφαση που έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο Κεφαλλονιάς, εγκρίθηκε η χορήγηση δικαιωμάτων διέλευσης ηλεκτρονικών επικοινωνιών σε διάφορα σημεία του Δήμου μας, στην εταιρεία ΟΤΕ Rural South ΑΕΕΣ.


Συγκεκριμένα, η θυγατρική εταιρεία του ΟΤΕ πρόκειται να εγκαταστήσει δίκτυα ηλεκτρονικών επικοινωνιών σε 11 επαρχιακές οδούς της Κεφαλλονιάς, φρεάτια καλωδίων σε 32 οικισμούς και καμπίνες VDSL σε 12 τοπικές κοινότητες, μεταξύ των οποίων και στο χωριό μας.


Οι εργασίες εντάσσονται στα πλαίσια του έργου «Περιφερειακός Κόμβος Διασύνδεσης Νησίδας / RΙΧ Αργοστολίου», που αναφέρεται στην ανάπτυξη ευρυζωνικών υποδομών σε νησιωτικές "Λευκές" περιοχές, δηλαδή σε περιοχές που δεν έχουν καθόλου ή έχουν περιορισμένες ευρυζωνικές συνδέσεις. Επιπλέον στόχοι του έργου είναι η ενίσχυση της απασχόλησης κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης, εγκατάστασης και συντήρησης των δικτύων, αλλά και η δημιουργία κατάλληλων ψηφιακών υποδομών για την ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας.


Ως poulatakefalonias.gr ευελπιστούμε για την άμεση εκτέλεση του έργου, καθώς στην εποχή της τεχνολογίας και των ηλεκτρονικών συναλλαγών, είναι αναγκαία η συνεχής, υψηλών ταχυτήτων και απρόσκοπτη σύνδεσή μας στο διαδίκτυο.



Πηγή: www.poulatakefalonias.gr


Προτεινόμενα
Πρόσφατες Δημοσιεύσεις
Αρχείο
Ακολουθήστε μας
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon
bottom of page