top of page

Μέχρι τις 13 Αυγούστου οι αιτήσεις των πλημμυρόπληκτων για τη χορήγηση Στεγαστικής Συνδρομής



Ανακοίνωση εξέδωσε ο Τομέας Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων Νομού Κεφαλληνίας, σύμφωνα με την οποία οι αιτήσεις για τη διενέργεια αυτοψίας στα κτίρια που υπέστησαν ζημίες από τις πλημμύρες της 25ης Σεπτεμβρίου, μπορούν να κατατεθούν μέχρι και το Σάββατο 13 Αυγούστου.


Υπενθυμίζουμε ότι με πρόσφατη απόφαση των συναρμόδιων Υπουργών, μεταξύ των περιοχών της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας που δικαιούνται Στεγαστικής Συνδρομής για την αποκατάσταση τυχόν ζημιών σε κτίρια, είναι και τα Πουλάτα.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του Τ.Α.Σ.



ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΜΜΥΡΑ ΤΗΣ 25ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Αρμόδια Υπηρεσία για την αποκατάσταση των ζημιών σε κτίρια από την πλημμύρα της 25ης Σεπτεμβρίου 2015 είναι ο Τ.Α.Σ. Κεφαλληνίας με έδρα το Ληξούρι. Ειδικότερα:

  • Οι αιτήσεις για διενέργεια αυτοψίας και τον έλεγχο των πληγέντων κτιρίων για έκδοση έκθεσης χαρακτηρισμού μπορούν να γίνουν μέχρι τις 13 Αυγούστου 2016.

  • Οι αιτήσεις για απευθείας έκδοση Αδείας Επισκευής και χορήγηση Στεγαστικής Συνδρομής μπορούν να γίνονται μέχρι τις 13 Μαΐου 2017. Για βλάβες σε κτίρια που παρουσιάζονται μόνο σε μη φέροντα στοιχεία η μελέτη μπορεί να συντάσσεται από τούς Μηχανικούς του Τ.Α.Σ. Κεφαλληνίας για την ταχύτερη έκδοση τους.

Τα στοιχεία επικοινωνίας του Τ.Α.Σ. Κεφαλλονιάς στον οποίο μπορούν να απευθυνθούν οι ενδιαφερόμενοι για περαιτέρω διευκρινίσεις είναι:


Τ.Α.Σ. Κεφαλληνίας

Ριζοσπαστών & Αντίοχου Ευαγγελάτου, Ληξούρι

Τηλέφωνα: 26710-94418 & 26710-94413



Ακολουθεί αρχείο με τις προθεσμίες, τα δικαιολογητικά και την αναλυτική διαδικασία χορήγησης της στεγαστικής συνδρομής έτσι όπως δόθηκε στη δημοσιότητα από το Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων.






Πηγή: www.poulatakefalonias.gr

Προτεινόμενα
Πρόσφατες Δημοσιεύσεις
Αρχείο
Ακολουθήστε μας
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon
bottom of page